Εξερευνήστε όλη τη Γη, ακόμα και κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Ξεχάστε τους χάρτες και της απλές φωτογραφίες. Το  Google Earth γίνεται 3D και οι δυνατότητες που σου δίνει είναι απίστευτες. Αν έχεις όνειρο να γυρίσεις όλη τη γη, κάνε το με  τη νέα  version του Google Earth!

Προχθές η Google παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του Google Earth, με εμφανείς βελτιώσεις και πολλά νέα χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η νέα έκδοση − που είναι πλέον διαθέσιμη/ www.google.com/earth − προετοιμαζόταν δύο χρόνια, ενώ σταδιακά αρχίζει να διατίθεται και ένα update για το app του Google Play.

Προκειμένου να μπορέσει να υλοποιήσει το όραμά της, η Google συνεργάστηκε με πλήθος επιστημονικών και μη κερδοσκοπικών οργανισμών, οι οποίοι διαδραμάτισαν πρωτεύοντα ρόλο στη δημιουργία της νέας ενότητας Voyager του Google Earth. Πρόκειται για μια magazine-style σελίδα όπου θα βρείτε ξεναγήσεις και περιεχόμενο που θα σας ενδιαφέρει και το οποίο αποτελεί επιλογή της Google.

Η  ενότητα μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το Natural Treasures σε παραγωγή του BBC Earth, ένα μαγευτικό ταξίδι σε πολλές περιοχές που κόβει πραγματικά την ανάσα, ενώ δεν λείπουν τα ντοκιμαντέρ, όπως το Beautiful Birds-of-Paradise.

Ένα ακόμη ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι η αναζήτηση «Αισθάνομαι τυχερός» που, όπως μπορείτε να μαντέψετε, σας επιτρέπει να μεταβείτε σε μια από τις 20.000 πιο ενδιαφέρουσες τοποθεσίες στον κόσμο.

Τέλος, ένα πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό της νέας έκδοσης του Google Earth είναι οι βελτιωμένες δυνατότητες 3D. Από τη στιγμή που ο χρήστης θα επιλέξει να ανοίξει το Android app ή θα εισέλθει στη web έκδοση θα διαπιστώσει την ύπαρξη ενός πλήκτρου 3D, το οποίο με ένα μαγικό τρόπο καταφέρνει να φέρει την επίπεδη δορυφορική εικόνα στην τρίτη διάσταση. Μάλιστα, αν πατήσετε το εικονίδιο «Camera», θα μπορέσετε να προβείτε στη λήψη φωτογραφίας του τοπίου προκειμένου να το μοιραστείτε, ενώ θα προβληθεί και ένας σύνδεσμος με τις συντεταγμένες.

Η ανανεωμένη έκδοση του Google Earth είναι ήδη διαθέσιμη. Η έκδοση 9 του Android app έχει ήδη γίνει διαθέσιμη στο Google Play, παρότι θα πρέπει να περιμένετε σε περίπτωση που δεν εμφανίζεται στη συσκευή σας.

Παράλληλα, η Google αναφέρει ότι και η έκδοση για το iOS θα καταφθάσει σύντομα, ενώ το Google Earth θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την επόμενη εβδομάδα και σε άλλους browsers εκτός του Chrome.

Επικοινωνία

Τηλέφωνο

+(30) 210 6525508
+(30) 210 3007845
+(30) 210 3006417

ΑΣΠΑΣΙΑΣ 96, ΧΟΛΑΡΓΟΣ, Τ.Κ. 15561

email

info@onmedia.com.gr

© 2020 – ON MEDIA. All rights reserved.