Άρχισε από τον μήνα Μάιο η συνεργασία της AKTISCOM με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO (Hellenic Association of Professional Congress Organizers), με την ανάληψη της λειτουργίας του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας του Συνδέσμου.

Στα είκοσι δύο (22) χρόνια λειτουργίας του ο  HAPCO προωθεί αποτελεσματικά τις επιδιώξεις του συνεδριακού κλάδου και πραγματοποιεί δράσεις, που ενισχύουν το κύρος και την απόδοση του. Θέτοντας υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, ενισχύοντας την εκπαίδευση των επαγγελματιών του χώρου και βελτιώνοντας διαρκώς τις υπάρχουσες υποδομές, δημιουργεί το πλαίσιο για τη σταθερή ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού στην Ελλάδα.

Τα μέλη του Συνδέσμου, που πλέον ξεπερνούν αριθμητικά τα 100, διακρίνονται για τη δυναμική παρουσία τους στον ευρύτερο χώρο του τουρισμού και περιλαμβάνουν διοργανωτές συνεδρίων, συνεδριακά κέντρα, συνεδριακά κέντρα και θέρετρα διακοπών, ξενοδοχεία με συνεδριακές υποδομές, εταιρίες οπτικοακουστικού εξοπλισμού, εταιρίες επισιτισμού, εταιρίες σχεδιασμού και κατασκευής εκθεσιακών περιπτέρων, εκδοτικούς οίκους, εταιρίες συμβούλων επιχειρήσεων, εταιρίες δημοσίων σχέσεων και διαφήμισης, εταιρίες λογισμικού υλικού, εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων και VIP μεταφορών, αεροπορικές εταιρίες, εταιρίες κρουαζιέρας, εκπαιδευτικά ιδρύματα, κ.ά. Διαθέτοντας Εξειδίκευση, Τεχνογνωσία και πολυετή Εμπειρία, προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού συνεδριακού τουρισμού και εγγυώνται την επιτυχία κάθε διοργάνωσης.

Με στοχευμένες δράσεις, που υπηρετούν το όραμα ανάπτυξης και ενίσχυσης της ελληνικής συνεδριακής «ταυτότητας», ο HAPCO έχει θέσει ως κύριους στόχους του:

  • Την προστασία του Επαγγελματία Οργανωτή Συνεδρίων (PCO) και εν γένει της ελληνικής συνεδριακής αγοράς,
  • την προβολή και αποτελεσματική προώθηση των συνεδριακών δυνατοτήτων της Ελλάδας εντός και εκτός συνόρων,
  • την κατάθεση προτάσεων προς την Ελληνική Πολιτεία για την χάραξη πολιτικής σε θέματα επαγγελματικού και συνεδριακού τουρισμού, όπως επίσης και
  • τη συνεχή ενημέρωση της ελληνικής αγοράς για τις διεθνείς τάσεις της βιομηχανίας συνεδρίων και εκδηλώσεων.

Επικοινωνία

Τηλέφωνο

+(30) 210 6525508
+(30) 210 3007845
+(30) 210 3006417

ΑΣΠΑΣΙΑΣ 96, ΧΟΛΑΡΓΟΣ, Τ.Κ. 15561

email

info@onmedia.com.gr

© 2020 – ON MEDIA. All rights reserved.